FANDOM


 • Hoemse

  4 Fyldte Garager

  January 14, 2016 by Hoemse

  Jeg har nu spillet GTAV i 96 timer, og har tjent 43 millioner på jobs.

  Jeg er begyndt, at grinde RP og penge, bl.a. ved missioner og Heists. Efterhånden har jeg klaret alle de missioner jeg kan. Jeg har allerede været igennem alle Heists.

  Jeg er nået til lvl 72, og arbejder på nuværende tidspunkt på, at opgradere alle mine biler. Jeg har 4 garager, hvor der i hver er plads til 10 biler, så jeg har plads til 40 biler, hvoraf jeg prøver at holde dem opgraderet, med bl.a. Nitro, bedre motorer og andre upgrades. Jeg har delt mine garager lidt op - jeg har en fyldt med superbiler, en med biler som jeg nogle gange bruger og de 2 andre er rod - hvor jeg bl.a. har 5 motorcykler, 9 cykler og en masse andre biler. 

  Heists giver en masse penge, så jeg h…

  Read more >
 • Hoemse

  GTAV - First Modder

  January 14, 2016 by Hoemse

  Jeg startede ud uden noget som helst, men fandt hurtigt ud af controls osv. 

  Jeg spillede multiplayer med nogle venner, som hjalp mig med at skaffe penge. De kaldte det vidst nok for en modder (også kendt som en hacker), som kunne spawne penge ind for mig, jeg endte med at have 100 mil, efter meget kort tid. Jeg besluttede mig for, at jeg sammen med mine venner ville finde ud af hvilke våben jeg skulle have, og derefter købe biler for resten af pengene. Jeg købte den dyreste lejlighed, hvor jeg kunne have 10 biler i min garage. Derefter købte jeg 10 biler, som jeg synes var fede. 


  Hoemse - 10 timer ingame 
  Read more >
 • Bremua

  Entity XF Totalskadet

  January 12, 2016 by Bremua

  Har nu fundet ud af, at det er væsentligt sværere at anskaffe økonomi, end jeg havde regnet med.

  Jeg bliver nødt til at begynde på storyline/quests for at få repareret min nu totalskadede superbil..


  Bremua - 10,5 timer ingame
  Read more >
 • Bremua

  GTA V - First experience

  January 5, 2016 by Bremua

  Jeg startede ud uden nogen som helst viden whatsoever. Jeg prøvede mig frem og fandt hurtigt mit 'flow'.

  Efter ca. en halv time havde jeg fået styr på næsten alle controls. På dette tidspunkt begyndte jeg at følge storyline, da det nok er den bedste idé for en nybegynder. Det var ret tydeligt, hvad spillet ville have mig til at gøre, men alligevel skulle jeg fx tænke mig til hvordan.

  Jeg er ikke kommet så langt i storyline endnu, da jeg har haft alt for meget sjov med at køre gamle damer ned med min stjålne Entity XF.


  Bremua - 4 timer ingame
  Read more >
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.